En bit av livets goda och kärlek till min mamma

Hade ju egentligen inte tänkt skriva något mer den här veckan men jag vill dela med mig av några bilder från dagen som blev underbar. Emellanåt vill jag ha ett inlägg med enbart glädje här i bloggen, som en paus från sjukhus- uppdateringar och andra dystra ämnen som hör cancern till. Att någon dag emellanåt helt slippa tänka på sjukdomen är viktigt för att orka fortsätta. Tänk på det du som är drabbad. Förutom att ta dina mediciner så unna dig någon enstaka dag när du förtränger att du är sjuk ❤

Tanken var att hylla vår mamma eftersom det är mors dag i morgon. I år var vi eniga om att vi ville umgås ensamma en hel dag med henne i stället för sedvanligt fika och paket. Vi ville ta dagen som den kom, beroende på väder och mående, så plats och aktiviteter hade vi bara spånat lite om, men att vi skulle fylla timmarna med gott att äta, massa prat och skratt var spikat.

Det blev alldeles perfekt och som mamma vid ett tillfälle högt uttryckte när hon låg i solen i gröngräset, mätt och belåten; ”mycket bättre än så här kan man inte ha det just i denna stund”. Så kände jag med.

Jag & Emelie passade på att fråga mamma idag vad hon önskar att hon hade vetat när hon själv var i vår ålder, vad hon önskar att hon hade låtit bli samt vad hon skulle vilja ge oss för råd vad gäller livet och framtiden

Hennes svar var bra och värdefulla. Men jag behåller dom för mig själv. Det var min mammas egen lilla gåva till oss.

”Jag är dig evigt tacksam
för livet som jag fått
och för att du funnits där
i stort såväl som smått.

En förebild du varit
sen jag var en liten tjej
och mycket här i livet
har jag lärt mig utav dig.

All kärlek och din omsorg
har stärkt mig i mitt jag
så tack för allt som du har gett mig
och ger mig än idag”
/Siw Andersson

Picknickmat i Svandammsparken
Mums!! Har du smakat nya Marabou- chokladen?
Om inte – gör det!

Njuter av livet
Jag älskar sommaren! ❤

Utan dig skulle jag inte vara här i dag Emelie ❤ Du är min andra halva.
Annons

2 reaktioner till “En bit av livets goda och kärlek till min mamma”

  1. Vilken superdag ni har haft och det är ni sååå värda alla tre. Mums vad allt såg gott ut och allra helst chipsen och chokladen:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s