Nu ska bloggen få ett nytt hem (igen)

Efter att War on cancer uppdaterades och blev mer lik Facebook, dvs en ”social media- plattform, så är den inte längre vad jag önskar. Jag vill dessutom att Du ska kunna följa min resa utan att själv behöva skaffa ett konto.

Nya hemadressen är https://krigetiminkropp.wordpress.com/ och kommer såklart fortsätta nås vis mina länkar på sidan på Facebook. Det finns även en hashtagg på Instagram nu; #krigetiminkropp, där jag ska samla alla bilder.

Än så länge ligger senaste årets alla inlägg kvar på War on cancer och det kommer ta tid för mig att kopiera över dom. Men här finns nu de 448 inläggen som jag lämnade kvar på Blogger innan den sidan omdirigerade och från och med nu kommer alla nya inlägg landa här. Jag jobbar på att utveckla det här, samla allt igen och piffa till den, men det är ett ganska mastigt jobb för någon med Fatigue och bara klarar av att vara aktiv några timmar om dagen.

Jag tror i alla fall att det här kan blir riktigt bra nu och jag slutar inte förrän det ser ut exakt som jag vill! 🙂

Stor kram

170304 I Malmö

Annons

9 reaktioner till “Nu ska bloggen få ett nytt hem (igen)”

 1. Jag kommer inte på något mer direkt. Känns som det är plenty! Men det är väldigt bra att kunna läsa bloggen på ett enkelt sätt , och det kan jag nu. Tack för det!

  Gilla

 2. Tack för att du gör dig sådant besvär för vår skull! Jag ser fram emot att lättare kunna följa inläggen och kommentera!
  KRAM

  Gilla

  1. Absolut!
   Jag har 3 viktiga mål just nu.
   1. Ni ska kunna läsa alla inlägg lätt utan att själva behöva registrera er.
   2. Ni ska kunna hitta inlägg enkelt via arkivet. Även det från tre år sedan.
   3. Ni ska enkelt kunna kommentera.

   Utöver ska bloggen vara lättläst och det ska vara lätt att söka på specifika ord för att få upp just dessa inlägg. Det ska vara lätt att dela vidare och att ledas vidare till Facebook- sidan och Instagram med bara ett klick.
   Fotona ska samlas på en och samma sida (förutom i inläggen) för att kunna titta utan att klicka på inläggen ett och ett.

   Förutom det här, vad tror du mer kan vara bra?

   Stor kram!

   Gilla

   1. Jag kommer inte pä något mer direkt. Känns som det är plenty! Men det är väldigt bra att kunna läsa bloggen på ett enkelt sätt , och det kan jag nu. Tack för det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s