Livets orättvisa visade sitt fula fejs

Är åter inlagd. Misstänkt akut influensa, blir inte hemsläppt i första taget. Har inte datorn med mig och är ingen såt vän med mobilens tangentbord. Dessutom har jag fått så mycket smärtstillande,  lugnande och morfin så bara dessa rader tog mig 15 minuter att skriva. Får uppdatera här när jag kommer åt en dator igen.
Livet är ganska tungt just nu.
Annons

En tanke på “Livets orättvisa visade sitt fula fejs”

  1. Mina allra varmaste sympatier till dig käraste Hanna! Se nu till och kämpa dig igenom den här dusten så du kan komma ut i vardagen igen! Ligger du på infektion igen?
    Stora kramar
    Anna-Karin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s