Dag +36: Har varit glad hela dagen

Vaknade hemma hos mamma i morse, efter en relativt bra natts sömn, och kände mig på riktigt bra humör. Nyheten igår att jag är 99,8% donator (eller 99,8% Emelie) var mer än jag vågat hoppats på och det har gjort mig lättad. Även om jag vet att det inte behöver betyda att allt är lugnt nu, eller att jag är frisk, så är det ändå ett tydligt tecken på att själva transplantationen har gått som det ska. Oddsen är bra. Måste bara komma över den förbannade rädslan att någon liten sketen cancercell lyckats gömma sig igen… Men med det artilleri som vi gått in med så bör risken vara liten!

Så här föreställer jag mig mina elaka celler nu!

Hela dagen har varit bra, kanske för att jag varit på gott humör. Hjälpte mamma att rensa ur hennes klädkammare och sånt tycker jag är kul. Älskar att organisera och inreda och jag får en härlig känsla i kroppen av att rensa ut gammalt och ta in nytt (lite som med mitt blod). Vi åkte och hälsade på min älskade och underbara mormor på ålderdomshemmet och det kändes fantastiskt att få se henne! Ha tyvärr inte blivit mycket av det när jag har varit isolerad 😦 Sen har jag fått hjälp av fröken Donator att rengöra mitt akvarium här hemma i Kransen, från grunden. Varenda sten glänser på botten och fiskarna är så nöjda och pigga. Stort tack, älskar dig!

Eftersom jag har varit så pigg och glad idag så har jag kört på en hel del, och eftersom jag har kört på en hel del så är jag nu yr, matt, trött och har ont i hela kroppen. Lätt värt! Nu ska det bli skönt med sömn.

Annons

3 reaktioner till “Dag +36: Har varit glad hela dagen”

  1. Hanna! Vilka fantastiska nyheter. 99,8%, snart är det 100% hoppas ja! Grattis grattis! Lycka!! Du får kanske de sista två procenten på din födelsedag. En slags present från ditt nya blod! Eller är det nya celler? Nytt DNA : )
    Puss på dig fina Hanna!!
    /Becca

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s