På väg hem från staterna

Jag tackar de högre makterna för att jag inte fick någon feber i natt. Frossan har hållit i sig men jag är nu säker på att största boven i dramat är energi- och vätskebrist. Tog en Resorb vid frukosten i morse. Har dock haft en rent helvetisk natt med mycket smärtor i bålen och jag vaknade med eld i magen. Visste inte riktigt hur jag skulle klara dagen, men gav mig fasen på att det skulle gå. Har försökt att vara snäll mot kroppen hela dagen och det lugnade faktiskt ner sig framåt lunchtid. Kanske för att jag var i konstant rörelse, med mycket intryck och upplevelser att vända fokus på samt att jag har ätit ganska lite. Nu på kvällen svider det och gör ont i magen, men det är absolut uthärdligt. Det som skrämmer mig är utseendet på magen. Den är svullen och hård med knölar längs med tarmen… Återigen, det ska verkligen bli skönt att komma till läkaren och få det kollat. Risken är väl stor att jag måste läggas in och det är inget jag ser fram mot när jag precis kommit hem, men just nu känns det som att vad som helst är bättre än det här. Hoppas bara att flygresan går bra, den oroar mig lite… Stillasittande och med måltider jag inte kan styra över…
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s