Jag fick den julafton som jag önskade!

Jag fick verkligen en underbar julafton! Hade en riktigt mysig morgon och blev upphämtad av syster och hennes fästman vid 13-tiden. Vi åkte hem till mamma och förberedde för julbuffén medan släkten ramlade in. Det var så underbart att få umgås med alla igen; min moster och hennes man, mina kusiner, alla söta kusinbarn och min mormor. Jag har ju inte kunnat träffa dom på så länge, både för att jag själv har varit infektionskänslig och för att jag har kunnat smitta.

Vi tittade såklart på Kalle Anka traditionsenligt, åt julbord till vi storknade och pratade om allt mellan himmel och jord. Barnen sprang runt och busade, tv:n stod på och de vuxna pratade i munnen på varandra. Som jag njöt av detta sorl! Trots min feber och trots att nederbörden utanför föll i regn- form istället för att singla ner i vackra flingor så kändes det som en perfekt julafton. För några dagar sedan var jag inte ens säker på om jag skulle kunna fira den här dagen hemma eller om det skulle bli på sjukhuset. Bara att få vara bland mina nära och kära var alldeles tillräckligt för att jag skulle vara nöjd.
Jag fick väldigt många fina julklappar och dom var alla väldigt genomtänkta och kärleksfulla. Tomten hade verkligen en tung säck att bära, men å andra sidan så har jag varit väldigt snäll under året som gott för man orkar inte göra mycket bus när man går på cellgifter och strålas!
Det är speciellt två som jag vill visa upp eftersom dom hör ihop med allt jag har gått genom 2013.

Det här är en blomma som jag fick av en mycket omtänksam kvinna. Duvan som sitter på en av rankorna är en fredsduva och ska symbolisera ”Kriget i min kropp”, alltså kopplat till det som sker inom mig och som jag därefter döpt min blogg. Förhoppningsvis blir det fred i min kropp under 2014.

Det här är en gåva från min fantastiska lillasyster tillika donator. Hon har satt in 200:- till Ung Cancer i mitt namn. Underbart! Den föreningen har stått oss nära under året då jag har blivit erbjuden stöd och blivit inbjuden till olika träffar och vi har varit med på deras ”Pärldagar” och gjort Fuck Cancer- armband.
Så jag är minst sagt väldigt nöjd med gårdagen. Juldagen kommer att bli väldigt lugn och stillsam eftersom jag fryser och svettas om vartannat tack vare den förbannade febern. 37.8 grader hade jag i morse så det är fortfarande inte över gränsen, men tillräckligt för att jag ska ha huvudvärk och bli helt slut. Jag ringde till sjukhuset i går för att få provsvaren från i måndags då jag lämnade blod, men märkligt nog hade bara hälften av analyssvaren kommit och däribland fanns inte det som  jag är mest nyfiken på; de Neutrofila. Får testa att ringa igen senare i veckan, det kan vara skönt att veta om det är låga blodvärden som gör att jag har feber och hur pass infektionskänslig jag är egentligen.
Annons

2 reaktioner till “Jag fick den julafton som jag önskade!”

  1. Hej gumman, vilken härlig jul vi fick. Njöt av varje sekund!!!! Att vi fick vara tillsammans allihopa var den BÄSTA julklappen. Puss och kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s