Dag +86: Tränar på livet

Jag har för mycket i huvudet. För många tankar som bör komma på print. Har tänkt så mycket senaste 24 timmarna att tankarna snart rinner ur öronen. Jag ska försöka få ner dom, men inte nu. Nu ska jag försöka släppa cancern för idag. 

Mitt liv är uppdelat i 3 delar. FC1 (före cancerbesked #1), FC2 (före cancerbesked #2) och EC (efter cancerbesked). Jag börjar om igen nu, lever på nytt. Försöker bygga upp min kropp, mina muskler, min motorik. Bli vän med den. Allt är för första gången igen. Och ikväll ska jag för första gången försöka lägga den osäkerhet som cancern har gett mig åt sidan, för att gå på en kräftskiva och träffa nya människor. Jag brukar tycka att det är fantastiskt roligt och intressant med nya möten. Men med sjukdomen så kom en osäkerhet som jag har svårt att hantera och jag är inte längre den rättframma tjej jag brukar vara. Så nu ska jag träna på det.
Hoppas ni får en fin lördagkväll, jag ska göra det allra bästa av min!
Annons

En tanke på “Dag +86: Tränar på livet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s