Dag +63: Illamåendet vill inte släppa taget

Idag mår jag lite sämre igen. Tog en Stesolid i går kväll igen så jag har sovit djupt, men vaknade ändå och mådde illa. Jag var inne på sjukhuset i morse för att  lämna blod- och urinprov så jag passade på att nämna mitt illamående för sköterskan Kajsa. Hon ringde genast ner till Hematologavdelningen och försökte få tag i professor Per Ljungman, men han var på operation. Men en av sjuksköterskorna där nere sa att illamåendet kan komma av magkatarr, i och med att vi har plockat bort Omeprazol som ska skydda magen så är det inte omöjligt. Hon skulle i alla fall be Per att ringa mig under eftermiddagen för att se hur vi ska hantera det. När jag kom hem så var jag helt slut, jag kände mig dränerad på energi, trots att jag hade sovit över 8 timmar i natt. Jag somnade på soffan och sov i 2 timmar (!?). Vaknade av att det regnade ute men kände mig fortfarande för slut för att resa på mig. När jag väl klev upp så såg jag allt jag skulle behöva göra (ta hand om disken som står i hela köket till exempel) men jag kunde helt enkelt inte förmå mig…

Värde
29 juli
1 augusti
Normalt intervall
Hb
101
100
117-153
Neutrofila
1,3
1,1
1,6-7,5
Leukocyter
2,8
2,3
3,5-8,8
Trombocyter
81
90
165-387

Så här såg dagens värden ut kontra i måndags. Inte jättestor skillnad men både de Neutrofila och de totala vita blodkropparna (Leukocyter) verkar ha sjunkit. Dom är inte hysteriskt låg, men som synes heller inte inom intervallet. Njurproverna och blodsockerproverna som tog var i alla fall bra vilket känns skönt. Det har varit tryggt att man speciellt har haft koll på blodsockret i och med att jag fick kämpa mot diabetes vid förra cancerbehandlingen.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s