Feberfri!

Jag är ÄNTLIGEN fri från febern! Det känns fantastiskt! Jag tappade räkningen efter 10 veckor… Inte konstigt att det har slitit på min ork. Jag går på en ny behandling nu som innebär lokal kortisonbehandling mot en inflammation som man har hittat. Antagligen har den kuren redan börjat hjälpa eftersom febern till slut, efter många om och men, packade väskan och flyttade ut.
Och så är jag precis hemkommen från sjukhuset igen. Det är fortfarande en del åkande fram och tillbaka. Igår var jag inne för att lämna blodprover och för att besöka psykologen. Vi pratar mycket om att gå tillbaka till vardagen och hur man ska anpassa sig utan att rusa på för fort efter att ha varit sjuk så länge.
Idag var det dags för sprutor igen. Förra veckan deltog jag i en s.k. studievaccination. Det är en influensa- vaccination som man ganska så nyligen har börjat med och som ska studeras under några månader. Det jag fick idag var de första två av dom vanliga posttranplantatoriska vaccinationerna, dvs mot influensan och lunginflammation. Två sprutor i samma muskel efter varandra… aj. Dessa ska ”fyllas på” två gånger till och sen följer en del andra sprutor. Allt för att bygga upp mitt inre försvar igen!
Annons

En tanke på “Feberfri!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s