All heder åt UNG CANCER

Ung Cancer är verkligen en organisation som jag har att tacka för mycket. Alla som jobbar där är så himla fina och omtänksamma och man känner sig väl omhändertagen. Dom ser inte bara efter de drabbade utan även anhöriga. Via deras Facebook- sida kan jag som medlem få följa andra drabbades olika historier vilket gör att jag aldrig känner mig ensam. Jag blir ofta inbjuden till olika event så som fika, minigolf, båtturer, picknickar och allmänna träffar.

Under majmånad har jag gått med en klump i magen då det har dykt upp en massa extra räkningar. Förutom kostnaderna för vårddagarna under april så gick högkostnadsskyddet ut på mediciner och även för sjukresor. Jag visste inte riktigt hur jag skulle kunna betala allt med min tunna sjukersättning. Till min stora förvåning och glädje så klev Ung Cancer in och räddade mig. Jag blev beviljad ett stipendium som räckte till att betala alla de extra utgifterna! Klumpen i magen försvann och jag kan åter fokusera på hälsa, välbefinnande och medicinering utan att grubbla över det ekonomiska. Vilket fantastiskt privilegium att få vara en del av denna organisation! Eftersom jag nu även fått insikt om vad och hur mycket dom gör för alla som drabbats av cancer, sjuk såsom anhörig, så kan jag konstatera att pengarna används helt på rätt sätt.

Vill du stötta dom så sätt gärna in en slant på deras hemsida (http://www.ungcancer.se/gor-skillnad), delta på någon av pärldagarna vilket faktiskt är riktigt trevligt! (http://www.ungcancer.se/gor-skillnad/parldagar-2) eller shoppa snygga armband och kläder ur deras webshop (http://shop.ungcancer.se/).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s