Väskan är packad och jag på väg till Arlanda!

Så där, efter tre nervösa dagar då jag mått ganska dåligt mentalt (det är därför jag inte har bloggat sedan helgen) så är jag äntligen på väg! Lyckades efter många om och men att packa väskan igår, nu sitter jag i taxin och snart är jag på Arlanda. Det är i alla fall längre än vad jag kom i april!
Hoppas dagarna på Malta blir så härliga som jag önskar, jag behöver verkligen den här resan och att lämna sjukdomen bakom mig här hemma i Sverige för några dagar.
Ut genom ytterdörren och njut av livet
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s