Snabbstatus efter skitjobbig dag

Jag är inlagd på sjukhuset igen efter en alldeles fruktansvärd morgon. Vi vet ännu inte vad som är fel, men antibiotika är insatt och i morgon kommer Per Ljungman förhoppningsvis med en hög provsvar som kan ge mer förklaring.

Smärtan som jag har haft idag, och fortfarande har, i kombination med en feber som studsar upp och ner, är överväldigande. Jag är så trött och matt att jag knappt kan sitta upp. Jag är dränerad. Slut. Det finns inget kvar av Hanna idag.

Därför blir det mer information i morgon om vad jag har varit med om de senaste 24 timmarna.

Jag måste bara ladda batteriet nu.

Annons

En tanke på “Snabbstatus efter skitjobbig dag”

  1. God morgon gumman, fattar inte varför du ska råka ut för allt, känner mig riktigt förbannad rent ut sagt…. Jag vill och hoppas få höra positiva saker idag när din läkare Per varit hos dig. Puss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s