Dag +61: Mår inget vidare

Jag hade tänkt att skriva om något helt annat idag, men nu blir det inte mycket alls. Jag mår inte så bra och har inte gjort det på hela dagen… Passande i det här regnet. Trots att jag sov i över 8 timmar så har jag varit jättetrött, både fysiskt och psykiskt. Dessutom har jag haft en klump med illamående i magen även fast jag har ätit och druckit bra under dagen, och det vägrar att ge med sig. Jag blir yr så fort jag reser mig och så har det i och för sig varit ett tag, men det känns värre nu när jag mår illa. Magen mullrar och låter hela tiden och till råga på allt har jag en temperaturförhöjning. Inte mycket, men tillräckligt för att känna mig varm. Värst är skakningarna. Det kryper i kroppen och jag darrar hela tiden, kan knappt hålla mobiltelefonen still eller ett vattenglas utan att spilla. Förkylning? Tilltagande abstinens? GVH?

Tänker ta natten i alla fall och se om det känns något bättre i morgon. Annars, eller om det blir värre i natt, så måste jag ringa sjukhuset. Men vi hoppas på vanlig utmattning.

God natt och hoppas morgondagen inte för med sig sjukhusbesök!

Annons

4 reaktioner till “Dag +61: Mår inget vidare”

  1. God morgon gumman, håller tummarna att du mår bättre idag även om det bara är en liten förbättring. I alla fall så att du slipper kontakta sjukhuset….
    Puss och kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s