Dag +52: Fortfarande abstinens?

Är nästan lite orolig för att gå och lägga mig nu. Började få krypningar i kroppen för c:a 1 timme sedan medan jag fortfarande var hemma hos mamma efter en middag och det har ännu inte avtagit. Jag vet att det blir värre när jag försöker vara still och sova så jag har inte lagt mig än. Funderar på om jag ska ta en Stesolid i stället, men eftersom jag ska till sjukhuset i morgon bitti så måste jag upp rätt tidigt, och jag är rädd att jag kanske sover för tungt då… avvaktar en stund till och ser vad som händer. Undrar bara hur länge abstinens håller i sig? Har förvisso ätit morfin i ca 4,5 månad. Det är kanske inte konstigt om det krävs mer än 6 dagar för att ta sig ur det?

Utöver abstinensen så har jag mest varit trött idag. Hade en födelsedagspicknick i går med några vänner och det var verkligen jättemysigt! Men jag känner fortfarande att jag har energibegränsningar och jag tömde depån igår. Så jag har sovit väldigt mycket idag. Minsta lilla grej har fått mig att vilja gråta av utmattning. Kom upp ur sängen först vid 15, gjorde ett ryck och joggade 3 km (kändes underbart), sedan åkte jag till mamma på middag. Det känns som en lagom lång dag idag och det här får blir dagens lagom långa inlägg.
Natti natt!
Picknick i Midsommarkransen
Annons

2 reaktioner till “Dag +52: Fortfarande abstinens?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s