Dag +29: En nästan helt vanlig fredag

För första gången på länge har jag haft en rätt vanlig fredag! Givetvis är kallsvettningarna kvar, men jag har reglerat dom med att stundvis bylta på mig och i nästa stund kasta av mig kläderna. Illamåendet har också suttit i, men med hjälp av Emelie och mamma så har jag ändå ätit mycket idag, vågen står still på 51,5 kilo. Jag var uppe i rätt god tid (08:15), stretchade mina ömma leder (antagligen skadade av strålning) och betalade räkningar. Som vem som helst. Det var dock mer bittert nu än på länge att se över min ekonomi eftersom jag måste klara mig på försäkringskassans 80% av lönen och dessutom har utgifter på både sjukresor och vårddagar. Nåja

Fick oväntat besök av älskad kusin, mysigt sällskap av Emelie & Alex, var hem till  mig och matade fiskarna och sen avnjutit middag och en film tillsammans med mamma & Rickard.

Så det här har nog varit den vanligaste dagen jag har haft på länge! Det ska firas med en god natts sömn. I morgon är det lördag. Snart en månad sedan jag transplanterades.Good Night

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s