Dag +22: Det blev midsommar ändå

Yes! Efter att ha varit inne på sjukhuset kl 08.00 imorse för att lämna immunkoncentrationen som var så eftertraktad (imorse tog jag ingen av medicinerna för att vara säker på att jag inte gjorde bort mig igen) så fick jag godkänt av läkarna att fira midsommar och åka ut till Öregrund med mamma, Rickard, Emelie och Alex 🙂 Det är första gången sen jag fick cancerbeskedet som jag får lämna Stockholm. Visserligen är det bara till på söndag men det är guld värt!
Magnesiumvärdet är fortfarande väldigt lågt men istället för dropp så ska jag nu testa tabletter. Dock måste vi ha koll på det eftersom dom kan pajja magen… Men skönt att slippa slangar.
Idag har vi solat på klipporna, ätit en massa god mat (till och med jag trots mitt allt kraftigare illamående), sett lite av den här mysiga staden och tittat på en riktigt bra film; True Romance.
Imorgon har jag alltså bara tabletter. Förrutom högen med mediciner och mitt utseende så tänker jag inte låta cancern göra sig mer påmind imorgon,  det är ju min semesterdag, så jag tar även en dags skrivuppehåll så till vida inget plötsligt cancer- relaterat dyker upp.
Önskar alla en härlig midsommar!
Annons

2 reaktioner till “Dag +22: Det blev midsommar ändå”

  1. Fina solskensbilder! På nåt sätt kändes det bra att ha dig relativt nära (nåja) igår när jag ringde. Så skönt att höra din röst också. Hoppas du har haft en lika fin midsommardag! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s