Dag +9: Första febern

Precis som läkarna förutspådde så fick jag mycket riktigt feber igår kväll. Så allt verkar gå ”enligt boken”. Det kan bli allvarligt om febern stiger högt eller om man inte får antibiotika i tid,  men det är den vanligast effekten av så låga blodvärden som jag har. Igår steg den till som mest 37.9 och idag var den uppe och nosade på 38.1. Läkaren tyckte ändå att det inte var tillräckligt allvarligt för att åka in, vi ska avvakta en dag till. Yes, en natt till hemma i egen säng ♥

Fick ingen sömn i natt heller… John Blund har inte tillräckligt starkt pulver i påsen för att kunna dränka smärtorna. Så efter att sköterskan var här så somnade jag utmattad in och sov fram till lunch. Mamma kom hit då och avlöste pappa, som istället åkte ut till Väddö för att hälsa på min äldsta storasyster 🙂 Fick ju en superfin solhatt av mamma som jag hade på mig när vi gick till Konsum. Satte mig lydigt på en bänk utanför eftersom jag inte får gå in någonstans. Ibland glömmer man dock bort restriktionerna… idag råkade jag både plocka blad av mina blommor och peta lite i akvariet. Hittade ytterligare en död fisk 😦 En platy den här gången. Förstår inte varför dom lämnar mig! Vill inte ha döden i mitt hem. R.I.P.

Blev uppringd av en annan läkare idag som konstaterade att blodvärdena är i stort sett oförändrade sen igår, därför behövde jag både upptankning av Trombocyter och magnesium idag igen *suck* Vad mina smärtor i fötterna och benen kommer ifrån vet ingen, men det lutar åt  ytterligare en toxisk bieffekt. Jag får högre dos av det långtidsverkande morfinet OxyContin från och med idag. Får se i natt om det hjälper.
Sköterskan Karin kom hit vid 14 med droppen och en hög med påfyllning av tabletter. Medan droppet gick så satt hon, jag & mamma och tittade på Prinsessböllopet. Riktigt vackert var det.

Nu under kvällen kom Rickard hit. Vi åt middag (en ny rätt som mamma gjorde och som var riktigt god, trots min enorma brist på smak), sen bunkrade vi upp med godis och glass framför filmen Monsters Ball. Lite smårörig, annars bra! Var väldigt mysigt att ha dom båda här, även om jag saknar pappa också när han är iväg. Känner vilket stort behov av familjen jag fått senaste tiden.

Nu har jag tagit Tavegyl, klockan är 01:21 och ögonen går inte att hålla öppna. Har inte gett upp hoppet om en hel natts sömn än 🙂
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s