Livets berg-och-dalbana

Livet är inte lätt. Inte för någon. Det finns alltid något som man kan klaga på, men man väljer själv var man vill lägga sin energi och sin fokus. Jag går genom väldigt mycket just nu och känner mig som en jonglör med fler bollar i luften än vad jag är tränad att ha. Jag kastas dessutom mellan bitterhet över allt som cancern ryckt ifrån mig och tacksamhet över att vara vid liv. Självklart kan jag ta tillbaka det mesta av det som jag blivit berövad på, men något som jag aldrig kommer att få se igen är dom förlorade åren – alla hundratals dagar som försvann och det gör mig sorgsen emellanåt. Men när jag sjunker ner så ser jag snabbt till att hitta något som drar mig upp igen och får mig att titta framåt i stället för bakåt.

Just nu längtar jag efter våren.

Visar IMG_20140303_163317.jpg
Idag såg jag mina första snödroppar för i år

Här är delar ur en text till en låt som jag älskar. Den påminner mig om att livet faktiskt alltid kommer att bestå av toppar och dalar. Och om man inte har några dåliga dagar så gläds man ju inte lika mycket när man har en bra dag! Det är bara att följa med och njuta av alla loopar.

”Seasons will come and go

Summer, sun will turn to snow

That’s all I need to know

Sometimes life just isn’t fun

Clouds turned over without none

I wouldn’t notice the sun

Go with their highs and lows
Like the rising standard slopes
As fortune comes and goes
I know that life ain’t fair
Got to be nice but I don’t care
The mirror says that I’m still there”

https://youtube.googleapis.com/v/d-lzA09FR0I&source=uds


Annons

En tanke på “Livets berg-och-dalbana”

  1. God morgon gumman, det är ju så lätt att klaga och tycka synd om sig själv, har varit där många gånger men som du säger: det finns så tyckte att glädjas över och livet kommer alltid att vara upp och ner…. Men jag är så glad att du finns i min närhet:) PUSS

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s