Nystart på två vis

I dag för 5 år sen startade mitt nya liv efter transplantationen. Emelies celler var på plats och mitt liv tog en vändning. Mitt gamla jag var borta och det nya jaget skulle upptäckas och formas.

Idag för 3 år sen blev jag introducerad för den här underbara mannen. En middag hos min mamma på min 2-års dag ledde senare till kärlek, ett förhållande och att vi idag lever tillsammans. Vi pratar om allt och har mycket kul tillsammans. Han lyssnar på mitt eviga ältande om sorgen efter allt cancern tog och peppar mig till att skapa nya drömmar.

Idag överraskade han mig med den här underbara buketten, för att lyfta en dag med två stora betydelser i mitt liv. Två händelser som båda vänt mitt liv till det positiva på två olika sätt!

Älskar dig Mathias ❤⚘

Annons

3 reaktioner till “Nystart på två vis”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s