2013: Hanna

Så var det (äntligen) slut på detta år. Det har varit fruktansvärt, hemskt, vidrigt, smärtsamt och skrämmande, men också fyllt med glädjestunder, upptäckter, erfarenheter och kärlek. Framförallt har jag återigen fått ett uppvaknande. När jag svävade i väg för högt så ryckte livet ner mig på jorden igen. I mars väckte cancern mig med en hink isvatten. Jag har på nytt fått lära mig hur värdefullt livet är och att man absolut inte kan ta NÅGOT för givet, minst av allt vardagen.

Mellan alla sjukhusbesök och hemska behandlingar så har jag gjort mitt absolut bästa för att leva så normalt som möjligt, med min familjs och mina vänners hjälp. Jag har blivit meddragen på små små äventyr som fått mig att glömma mitt krig för en stund. Jag har fått besök av omtänksamma personer i min vardag som kommit med omtanke, leenden, choklad och värme. Jag har fått njuta av ett nytt område och en ny lägenhet. Det var viktigt för mig då området jag bodde i innan hade blivit förgiftat av jobbiga upplevelser och smärtsamma händelser. Jag har upptäckt mig själv igen, vem jag är, vem jag vill vara och vad jag står för. Det är nog inte många som ärligt kan säga det. Men när man tror att livet är på väg att rinna ur en och sedan plötsligt får en ny chans, ja, då hinner man tänka genom just det här en hel del.

Här är lite av mitt år, bortsett från cancern, i bilder:

Är med i ett kallt fotoprojekt.
Jag, 5 dagar innan jag får cancer-
besked. På jazzfest.
Flyttar från Edsberg…
Jag blir tvungen att skaffa glasögon till mitt
stora förtret. Undviker dom fortfarande när jag kan!
… till Midsommarkransen!

Njuter av en glass i solen med en vän i början av maj

På picknick i Midsommarkransen med mamma och Emelie

Firar midsommar med familjen i Öregrund

Firar en mini- semester med Ellinor. Här på middagsbuffé-
kryssning i Stockholms skärgård

På promenad längs med vackra Vinterviken

Njuter vid mammas pool
Min underbara och älskade farbror gick hastigt bort
i år. Saknar dig enormt!
Jag och min fina kusin Elsa
Här är min kusins vackra bröllop som jag hade lyckan
att kunna närvara på i augusti!

Och såklart… New York!! En av årets höjdpunkter!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s