En jäkla massa snö

I natt föll det sjuhelsikes med snö. Eller föll var fel ord för det kom i kastbyar. Vi skottade mellan de två stugorna vid 23-tiden. Ändå fick jag studsa ner till andra stugan, där toan finns, i pyjamasbyxor och med snö nästan ända upp till knäna i morse. Wow. Vilken skillnad från det vårlika foto mamma skickade från Stockholm. Är det verkligen samma land? 

Det är iaf väldigt mysigt och det ät skönt att vara långt från sjukhuset.

Imorse var jag äntligen feberfri och hoppas innerligt att det håller i sig. Det har verkligen tagit på mig att vara sjuk så länge och jag känner mig trött hela tiden så jag försöker vila så mycket det går de här dagarna.

Hoppas att du också har några fina mellandagar, oavsett var du befinner dig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s