Dag +26: Åh jag är så trött…

Jag är så trött idag. Trött och less på allt. Men istället för att vara frustrerad över att bussen inte kommer eller grinig för att man inte hittar ett enda klädesplagg i hela garderoben som känns bra idag så har jag mått illa över alla mediciner och gråtit över hur besviken jag är på att jag återigen blir berövad en tid i mitt liv och inte orkar eller kan ta hand om mig själv. Jag fyller 27 om tre veckor, jag vill inte vara svag, rädd och beroende!

Alla människor har sådana här dagar och allt är relativt så jag förringar inte vardagsbekymrena. Men när jag (förhoppningsvis) står och svär en morgon över att bussen inte kommer och att jag kommer bli sen till jobbet så vill jag ändå få distans till min dåliga dag nu och då. Jag vill läsa det här och påminnas om att det har varit värre och att det finns grader och olika våningar i helvetet. Och jag kan här och nu vara tacksam för att jag inte ens en dag som den här är i botten.

Nu ska jag försöka sätta personbästa och somna före 00.00, för imorgon är det tack och lov en ny dag.

Tack mamma för att du orkar lyssna om och om igen♥

Annons

5 reaktioner till “Dag +26: Åh jag är så trött…”

 1. Äsch, du har ju precis kämpat dig genom allt det här! Aldrig att jag skulle låta dig ta det igen. Däremot ska jag försöka hålla mig uppe och öka på stegen så att jag snart är i kapp dig 🙂 Läser din blogg och längtar till jag har lika mycket ork som du, då kommer jag säkert må lite bättre rent allmänt! Det du skriver ger mig ljus i tunneln.

  Kramar

  Gilla

 2. Så sant att man bör sätta saker i perspektiv samtidigt som man ska kunna vara i nuet. Vilken balansgång. Hoppas idag är en bättre dag. Stor kram

  Gilla

 3. Jag önskar jag kunde ta några timmar av ditt dåliga mående så du kunde få paus och orka göra lite roliga grejer! Men har inte kommit på hur det skulle gå till än. 😉 Hoppas den här dagen är bättre i alla fall!!!
  Kram

  Gilla

 4. Du är fantastisk Hanna. Tänk vad starkt att du delar med dig till oss av både positivt och negativt. Kom ihåg att vi är så många som tänker på dig och beundrar dig i din kamp. Extra stor kram /kusin Eva

  Gilla

 5. God morgon gumman. Återigen får man en upplevelse på hur olika vi upplever ”problem”. Du kommer att vara den enda glada personen som står och väntar på en sen buss:) hoppas du mår lite bättre idag och inte mår så illa. Puss gumman

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s