Jag fyller 3 år idag!! :D

Måste även som ett litet p.s. till tidigare inlägg få berätta en lite mysigare sak.

På dagen idag fick jag mina stamceller! 
2013/05/dag 4 – sista strålningen & transplantation

Emelies överproduktion resulterade i endast en skördning och cellerna gjordes i ordning samma dag medan vi glada och exalterade satt på en gunga utanför sjukhuset i solen och njöt av livet. Senare på kvällen pumpades det nya livet in i min kropp ❤3 år fyller jag alltså idag och jag kommer tänka extra på den glada dagen som var då och njuta av att vara här och nu lite extra. 

Tack Emelie för mitt nya blodsystem!.
Jag har firat detta på olika sätt under tre års tid, men förra året fick jag inte till något. Trötthet och nedstämdhet gjorde att jag inte orkade ordna något särskilt. 
Dagen efter, alltså i går, var det söndag och jag ville ta ett glas bubbel med nära vänner. Ingen av de jag frågade hade möjlighet så istället, som plan B, åkte jag till min mamma för att äta grillat som hon och sambon skulle bjuda på. Då visste jag inte att ödet var inne och trixade igen. Min mammas sambo hade bjudit över en vän. Denna vän blev till en bekant för mig, som sedan blev till en nära vän som till slut blev den underbara stöttande pojkvän som står vid min sida idag. Ikväll blir det en middag för oss.
Tack för att du finns, älskar dig.
Annons

En tanke på “Jag fyller 3 år idag!! :D”

  1. Hanna, det är inte speciellt svårt att stötta dig när det känns som att luta sig mot en massiv tusenårig ek med rötter starka nog att stå emot alla typer av stormar som naturen kan tänkas frambringa. Det är med beundran jag stöttar, eller egentligen lutar, mig mot dig. Du är en inspiration och ett stöd för mig och säkerligen många andra. Tack för att du är allt du är och allt du ger, jag älskar dig.

    -Det e som det e- 🙂
    /Mathias

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s